sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Päivä 26: Aquaman!

Koska aikaa on taas kulunut ihan riittävästi, siirryn pidemmittä puheitta päivän sarjaan, joka on mainiotakin mainiompi...

Aquaman

Arvostelua ei tule vielä. Miksikö? Koska Aquaman on jotain sellaista, mikä pitää itse kokea ja nähdä. Siksipä linkkaankin teille tähän katsomamme (vierailevana tähtenä scifiä arvostava, varsin kelvollinen pikkuveljeni) jakson: The Rampaging Reptile-Men (eli Raivoavat liskomiehet). Katsokaa se ensin ja lukekaa vasta sitten eteenpäin.

Niille, jotka olivat liian laiskoja (tai tylsiä) tuhlaamaan vähän päälle viittä minuuttia elämästään jakson katsomiseen, kerrottakoon perusasiat. Seuraava kuva kertoo ne hyvin:






No niin. Jaksossa sankarimme taistelee (kuten nimikin vihjaa) raivoavia liskomiehiä vastaan. Liskomiehet ovat vallanneet merenalaisen tukikohdan, jossa syystä x on ilmalukko, vaikka kaikki osaavat hengittää veden alla. Ilmalukko ei onneksi hajoa siitä, että ovi sädetetään auki - sen sijaan seinään tulee reikä ja sitten ollaankin pulassa. Onneksi Aquaman on kaiken muun hyvän lisäksi telepaatikko, joten näppärästi hän hälyttää apuun ison kilpikonnan, joka täyttää aukon. Meininki kohdillaan!

Pikkuveljen arvio jaksosta: 2/5, koska samaa konseptia on käytetty Doctor Whossa paremmin ja koska Aquaman on lälly.

Yhdyn arvioon. Sitä paitsi liskomiehet olivat pahiksina vähintäänkin tylsiä.

Cthulhu sen sijaan...




P.S. Ei muuten ollut pilottijakso. Huijasin! (Mutta löytyi Youtubesta kevyimmin tuo, enkä jaksanut puolen vuoden tauon jälkeen liikaa hifistellä. Huomenna on vuorossa sitten Aquila.)

P. P. S. Tämän blogin lukijakunnan valveutunutta edustajaa siteeratakseni: "Ja hurjassa lopputaistelussa pahikset seisoo rannalla, kunnes Aquaman kutsuu eläimet taistelemaan niitä vastaan vedessä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti