lauantai 28. heinäkuuta 2012

Päivä 16 - Aliens in the Family

Avain hyvien sarjojen löytämiseen on järjestelmällisyys. Vain äärimmäistä kuria ja säntillisyyttä, eli aakkosjärjestystä hyödyntäen voidaan varmistaa, ettei yksikään vertauskuvallinen helmi jää vertauskuvallisen simpukan sisälle unohdukseen, kadotukseen. Siispä seuraavaksi...


Aliens in the Family


"Meet Bobut. He rules the family. Not to mention the universe."

AITF on The Jim Henson Companyn tuottama scifi-sitcom, jota ABC esitti kokonaiset kahdeksan jaksoa ennenkuin vetäisi töpselin pois seinästä. Sarjan pääosassa nähdään Maasta kotoisin oleva Doug ja tämän vaimo Cookie (joka on lyhennös nimestä, joka kuulostaa jotakuinkin modeemin soittosarjalta), sekä lapset molempien edellisistä avioliitoista.



Pilottijakson teemat ovat hyvin tyypillisiä perhe-elämään keskittyvälle tilannekomediasarjalle: Urallaan umpikujaan päätynyt perheenisä, sosiaalisessa myrskyssä luoviva teini-ikäinen tytär, sopivan lastenhoitajan löytäminen ja kuolleista herätetty mutanttisammakko, joka tuhoaa brutaalisti puoli kaupunkia. Vitsit leikkivät scifikliseiden ja perhe-elämän kontrastilla ja ovat tuhanteen kertaan kuultuja... mutta naurahdin monta kertaa ääneen. Pikkutunneille sijoittunut katseluaika saattoi vaikuttaa asiaan, mutta päätekijä on varmaan, että minulla on heikko kohta tilanteille, joissa vauva keskeyttää jonkun puheen huutamalla "SILENCE!"

 
"Half the family eats toast. The other half eats toasters."
Jos lauseet, kuten "The giant frog was subdued by the National Guard and will be taken to Euro Disney" tai "I require pudding!" eivät edes yön pimeinä tunteina aiheuta tahattomia hekotuksia, en varmaan voi suositella tätä sarjaa sinulle. En usko, että voisin muutenkaan. Mutta totuus on, että tämän pilotin katsominen oli hauskaa - ja sitä ei ole voinut sanoa mistään minun vuorolleni osuneesta jaksosta tähän mennessä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti