tiistai 21. elokuuta 2012

Päivä 22 - Android Announcer Maico 2010

Ehdin jo sarjaa metsästettyäni huokaista helpotuksesta: internetin ihmemaailmasta ei nimittäin tuntunut löytyvän mahdollisuutta katsoa koko juttua. Sitten apuun riensi ritari ei-niin-kiiltävässä haarniskassa eikä ainakaan kovin vilpittömin aikein, eli tämän blogin toinen kirjoittaja. (No, toisaalta houkuttelin itse hänet lukemaan Fifty Shades of Greyn suomennoksen ja pitämään lukuprosessista blogia - joka löytyy täältä - joten ehkä kostoon oli aihettakin.) Sain siis käsiini tämän hurmaavan japanilaisanimaation pilottijakson ja totesin heti sen jälkeen, että kappas vain, tekstitystä sen sijaan ei löydy mistään. Ei se mitään - ainahan sitä yhden pilotin katsoo ilmankin. Huoh.

Android Announcer Maico 2010

Jutun juju on siis kaiketikin se, että seurataan radiossa työskentelevän dj-tiimin työtä. Tunnarissa nähdään kauniita tyttöjä ja hehkuvia tähtiä. Sarja alkaa kohtauksella, jossa mies potkaisee tuolia ja ilmeisesti satuttaa jalkansa. Syyt tuolin potkaisemiseen jäävät epäselviksi. Sen jälkeen mies, joka on ilmeisesti joku Pomo radiossa, lyö yhtä työntekijöistä päähän keilalla. Useasti.

Sitten käydään keskustelua, jossa mainitaan sarjan päähenkilö. Veikkaan myös, että andoroito tarkoittaa androidia. Juodaan myös energiajuomia ja poltetaan savukkeita. Perusaivoriiheilyä yrityksessä, mutta animemuodossa.

Ilmeisesti radio on ostanut androidin lisäämään tuottavuuttaan. Androidi tulee mekaanisessa kotelossa ja se on jännää. Sitten tutustutaan androidin anatomiaan - miehet ovat järkyttyneitä, kun Maico näyttää naiselta vain vyötäröstä ylöspäin - ja käydään kiivasta keskustelua. Sen jälkeen vedetään pitkää tikkua siitä, kuka lukee manuaalin.

Maicoon syötetään korppu (kyllä, ei näillä oo mitään nykyaikaisempaa) ja se/hän käynnistyy. Maico ei kuitenkaan ole erityisen hyvä radiojuontaja, ainakaan aluksi. Kaikki ovat järkyttyneitä. Se, kehittyykö hän sarjan edetessä, jää arvoitukseksi, koska pilotti kestää vain 14 minuuttia ja siitäkin noin viisi menee tunnareihin.

Seuraavalla kerralla, kun sarjasta ei tunnu löytyvän pilottia, en kerro sitä Villelle. Krhm.






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti