maanantai 27. elokuuta 2012

Päivä 24 - Android Kikaider

Kuten tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavat, Angel poikkesi hieman katsomisjärjestyksestä. Se johtui kuitenkin siitä, että koska Ville on joutunut katsomaan aika paljon, hmm, heikkolaatuisempaa scifiä tämän projektin tiimoilta, ajattelin antaa hänelle jotain parempaa katsottavaksi. Valitettavasti - näin kuulin - Angel ei ollutkaan scifiä. No, kaikkea ei voi saada.

Android Kikaider

Android Kikaider oli aivan nerokas. Kertoohan sen jo pilottijakson nimikin: Grey Rhino King: The Harbinger of Evil. Jakso alkaa kohtauksella, jossa rekkamies ajelee iloisena pimeällä tiellä ja vastaan tulee paperimassasta eikun siis jännistä metallisista osista muodostettu huvittava eikun siis pelottava sarvikuono-olento, joka törmää rekkaan vahingoittumatta lainkaan.

Kyseinen olento paljastuu DARKin (salainen, paha organisaatio) destructoidiksi. Tämän jälkeen sarvikuono-olento mm. tappaa superteknistä patoa vartioivat turvamiehet ja aikoo murskata viimeisen elossa olevan turvamiehen käden sanoen:

"I have 100,000 horsepower! I will crush your arm!"

No, onneksi padon päälle ilmaantuu komea japanilaismies soitellen punaista kitaraa. Kyseessä on tietenkin itse androidi Kikaider (tai Jiro), jonka DARKin vankina pitämät tutkijat ovat luoneet tuhoamaan DARKin pahat androidit ja pelastamaan maailman. Jirolla on myös sivuvaunullinen, keltainen moottoripyörä ja hän osaa lentää.

Seuraa musikaalikohtauksia, pako salaisesta tukikohdasta ja pahis, jolla on lepakkosauva, jota voi käyttää myös huiluna, jonka ääni tuottaa Jirolle suunnatonta tuskaa ja estää tätä muuttumasta androidiksi. Sitten räjäytetään silta, mikä on äärettömän siistiä!

Lopussa käydään vielä taistelu pahaa sarvikuonoa vastaan. Taistelun lopputulos on murskaava: sarvikuonodroidi räjähtää palasiksi ja Kikaider ajaa moottoripyörällään auringonlaskuun punainen kitara selässään.

Pohdittiin Villen kanssa myös sarjan jaksojen nimiä. Kannattaa käydä vilkaisemassa Wikipediasta episodilistaa, se on nimittäin aika hurmaava. Suosikeiksemme valikoituivat sellaiset nimet kuin The Grim Reaper Beast Horseshoe Crab Rouge Appears!, Red Devil Stingfish Makes Babies Cry!, Bitter-Orange Snail's Murderous Whistle ja Blue Electric Eel's Evil Arms Glow.

Koska kyseessä on todellinen helmi, suosittelen sen katsomista. Youtubesta löytyy koko pilotti, mutta koska siinä ei ole tekstitystä, laiskemmat voivat hypätä suoraan räjähdykseen ja katsoa siitä eteenpäin myös lopputaistelun, joka on huisin jännä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti