torstai 6. lokakuuta 2011

Päivä 4 - 5ive Days To Midnight

5ive Days To Midnight

Fyysikkoisä ostaa tyttärelleen synttärilahjaksi laserkynän. How awesome.

Siihen 5ive Days To Midnightin hyvät puolet sitten loppuvatkin. Päähenkilö on fysiikan professori, jonka vaimo on kuollut tarkalleen vuotta aiemmin. Hän vie tyttärensä haudalle ja siellä he sitten jutustelevat vähän syntyjä syviä ja yhtäkkiä kaiken keskelle pelmahtaa salkku, jonka saa auki vain salasanalla. JÄNSKÄÄ. Paitsi että katsoja keksii heti, että kyseinen salasana on tyttären syntymäpäivä ja vaimon kuolinpäivä, ja sitten onkin tylsää kun pitää odotella, että päähenkilö oivaltaa sen itse.

Salkusta löytyy päähenkilön murhan tutkimusaineisto, tai sitä se todennäköisesti on, vaikka professorimme uskotteleekin itselleen koko pilotin ajan, että kyseessä on väärennös. Fiksu jätkä. Arvoituksen selvittelyn lomassa ehditään ammuskella sellaisilla seittimikälievappupistooleilla synttärijuhlissa, koota palapelejä, tuijotella vähän tähtiä ja harrastaa kylpyhuoneseksiä. Ai niin, ja saada rautakanki suoraan läpi auton katosta.

Sympatiat meni viimeistään siinä vaiheessa kun mukana oli pakollinen säikyttelykohtaus pimeässä. Ynh, pelästyin.

Pikkutyttö saa pisteitä siitä, että se oli sentään söpö. Päähenkilö ei saa pisteitä edes fysiikan professoriudesta, koska jos se on päähenkilö eikä minua silti kiinnosta, miten sille loppujen lopuksi käy, niin ei sarjakaan oikein taida toimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti