perjantai 7. lokakuuta 2011

Päivä 5 - Aaron Stone

Koska A for Andromeda kuuluu jälleen kerran niihin sarjoihin, jotka BBC on synkässä muinaisuudessa hävittänyt lähes kokonaan, se jää katsomatta. Jatko-osasarjan töllöttäminen ilman ensimmäisen sarjan tukea tuntuisi lähinnä höhlältä, joten tulin siihen (surulliseen) lopputulokseen, että oli hypättävä Andromedojen ohi suoraan seuraavaan kohteeseen listallani. Se olikin

Aaron Stone

Aaron Stone on DisneyChannelin tuotantoa, joten oikeastaan voisin lopettaa blogimerkintäni tähän. Koska kuitenkin taistelin 22 minuuttisen pilotin läpi, sanon siitä jotakin.

Päähenkilö pelaa peliä nimeltä Hero Rising (uu, omaperäinen pelinimi) ja on siinä maailman paras. Se ei kuitenkaan ole vain hänen ansiotaan, koska jostain syystä päähenkilöllä on hallussaan myös pelin voimakkain ase, Gauntlet, joka sisältää kymmenen auringon voiman. Uuuu. (Ja sisäinen fyysikkoni, olkoonkin kuinka heikko tahansa, itkee verta.) Päähenkilö saa selville, että Hero Rising ei olekaan vain peli vaan todellisuudessa sen kehittäjä keksi pelin löytääkseen jonkun, joka olisi tarpeeksi voimakas taistelemaan pahiksia vastaan. Charlie (aka Aaron Stone) oli tämä joku.

Mukana on myös sympaattinen androidi S.T.A.N., söpö naapurintyttö, ärsyttävä pikkuveli ja äiti, joka ei ymmärrä, että videopelaaminen on tärkeää ja siistiä. Ja tietysti supernopea jetti, johon voi teleportata.

Pilottijakso katkeaa keskeltä, joten en saa koskaan tietää, ryhtyikö Charlie/Aaron sankariksi vaiko ei. Toivoa sopii - muuten ollaan kaikki tuhon omia. :(

P.S. Huomenna Action Mania. Let's get extreme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti